Historia

Etusivu » Historia

1976 Hirvelä Oy perustettiin palvelemaan julkisten tilojen kalusteratkaisuissa.

Perustajina toimivat Raimo ja Liisa Hirvelä.
Teollisuustontti yritystoiminnalle löytyi pohjanmaalta, Nurmosta.
Alkuvuodet toimintaa harjoitettiin muutaman miehen voimin 400 m2 tiloissa opetellen kalusteiden valmistusta mm. optikkoliikkeille.

 

1980-luvulle tultaessa mm. Nordea-ketjun kalustekokonaisuuksien lisääntyessä, tarvittiin uutta ja ajanmukaista tuotantotilaa. Laajennus oli tuolloin 400 m2 kokoinen, josta valtaosa käytettiin kalusteiden kasaustoimintaan ja levytyöstöön. Laajennuksen myötä myös henkilökunnan lisääminen oli mahdollista.

 

1990-luvulle tultaessa yritystoiminnan ja konekannan laajentuessa, olimme tilanteessa, jossa pintakäsittelyosasto oli rakennettava vastaamaan olemassa olevaa kokonaisuutta, mukaan lukien kalusteiden kasvava vaatimustaso.

Vuosikymmenen puolivälin jälkeen, otti allekirjoittanut ensimmäisiä askelia yrityksen johtamiseen Raimo Hirvelän ansiokkaassa ohjauksessa.

 

2000-luvulle tultaessa vaihtui niin sukupolvi kuin myös vetovastuu.

Hienoa asiakaskuntaamme saimme astua palvelemaan Kai Hirvelän kanssa. Myös yhtiön osakekanta siirtyi omistukseemme. Samaan aikaan myös Kirsti Hirvelä kutsuttiin huolehtimaan taloushallinnosta Liisa Hirvelän jäädessä hyvin ansaitulle eläkkeelle. Yritystoiminnasta vuosituhannen alusta saakka - Raimo Hirvelän eläkkeelle siirtymisen jälkeen - on ollut vastuussa Pasi Hirvelä. Unohtamatta tietenkään upeaa ja ammattitaitoista työntekijöidemme ja alihankkijoidemme joukkoa.

 

2010-luvulle lähdettäessä, tuotantomme on keskittynyt Suomalaisten - sekä ulkomaisten vientikalusteiden - valmistukseen 1000 m2 ajanmukaisissa teollisuustiloissa. Pasin poistuttua pitkäaikaisen sairauden jälkeen, toiminta jatkuu tiiviinä perheyrityksenä. Pasin periaatteita olivat vahvasti kaikessa toiminnassa olla sanojensa mittainen; Jos jotain luvataan, se myös tehdään. Näitä periaatteita ja historiaa kunnioittaen sekä Pasin muistoa vaalien jatkamme perinteikästä puusepäntyötä.

 

”Palveltaessa eri alojen asiakkaita on ensiarvoisen tärkeää oivaltaa tahto ja toiveet. Toimiminen samalla ”aaltopituudella”, luo arvokkaan perustan suunnittelulle ja tuotteiden valmistukselle” – Pasi Hirvelä

 

 

Hirvelä Oy kalustaa ja tarvittaessa sisustaa mm. pankit, optikkoliikkeet, apteekit, kauppaketjut, vastaanottotiskit "valtiotasolta varaosiin". Edellä mainitut ovat yleisimmin käytettäviä nimikkeitä, kun Hirvelä Oy:stä puhutaan. Olemme valmiita vastaamaan kalustehaasteisiin, vaikka et luettelosta haluamaasi artikkelia löytäisikään: Me olemme valmiit tekemään myös sen.

 


Ota yhteyttä

(06) 412 7253

puusepanliike@hirvelaoy.fi

Puusepänliike Hirvelä Oy
Nosturintie 6
60550 Nurmo