Tekijät esittelyssä

Etusivu » Toteutus » Tekijät esittelyssä

 

Toimitusjohtaja Janne Hirvelä siirtyi yrityksen johtoon vuonna 2016. Janne on ollut yrityksessä monipuolisesti mukana vuodesta 2006.

Kirsti Hirvelä kutsuttiin puusepänliikkeen palvelukseen pankkialalta, jossa hän toimi sijoitusneuvojana. Hän hoitaa yrityksen juoksevat asiat, lähetykset ja taloushallinnon. Kirstin pehmentävä vaikutus miesvaltaisessa yrityksessä on erittäin tärkeä.

Työnjohtaja Hannu Punkari vastaa töiden järjestelystä, kalusteiden mitoituksista ja
3D-mallinnuksesta.

Puuseppä Jarmo Hannuksela on
työskennellyt Hirvelä Oy:ssä jo vuodesta 1981
ja on peruskoulutukseltaan puuteknikko.
Jarmo hallitsee kokonaisuudet järjestelmällisen maltillisesti ja tarkasti.

Puuseppä Vesa Hautakorpi astui taloon vuonna 2005. Työtausta hänellä on vankassa suomalaisessa erikoiskalustevalmistuksessa. Vesan osaamisalue on kalustamisen erikoiskohteet. Hän on määrätietoinen ja maltillinen omalla osaamisalueellaan.

Puuseppä Miika Mehtonen aloitti Hirvelä Oy:ssä keväällä vuonna 2017. Miikan toteamana, "kädentaidot ja luovuus ovat minulle tärkeitä, jopa siinä määrin, että ne ovat miltei elinehto".  

Puuseppä Jari Saarimäki aloitti yrityksessä työharjoittelu jaksolla. Jarin monipuolinen osaaminen ja innokkuus on tärkeä osa tuotteiden valmistuksessa.

 Pintakäsittelijä Pertti Takala aloitti Hirvelä Oy:ssä jo vuodesta 1983. Pertin pitkä kokemus pintakäsittely puolella, antaa tuotteille huolellisen ja viimeistellyn pinnan.


Ota yhteyttä

(06) 412 7253

puusepanliike@hirvelaoy.fi

Puusepänliike Hirvelä Oy
Nosturintie 6
60550 Nurmo