Tekijät esittelyssä

Etusivu » Toteutus » Tekijät esittelyssä


Pasi Hirvelä, toimitusjohtaja
Pasin periaate kaikessa toiminnassa on olla sanojensa mittainen. Jos jotakin luvataan, se myös tehdään. Palveltaessa eri alojen asiakkaita on ensiarvoisen tärkeää oivaltaa tahto ja toiveet. Toimiminen samalla "aaltopituudella", luo arvokkaan perustan suunnittelulle ja tuotteiden valmistukselle.

Kirsti Hirvelä kutsuttiin puusepänliikkeen palvelukseen pankkialalta, jossa hän toimi sijoitusneuvojana. Hän hoitaa yrityksen juoksevat asiat, lähetykset ja taloushallinnon. Kirstin pehmentävä vaikutus miesvaltaisessa yrityksessä on erittäin tärkeä.
Työsuunnittelija Hannu Punkari vastaa töiden järjestelystä, kalusteiden mitoituksista ja
3D-mallinnuksesta.
Puuseppä Jarmo Hannuksela on
työskennellyt Hirvelä Oy:ssä jo vuodesta 1981
,ja on peruskoulutukseltaan puuteknikko.
Jarmo hallitsee kokonaisuudet järjestelmällisen maltillisesti ja tarkasti.

Puuseppä Vesa Hautakorpi astui taloon vuonna 2005. Työtausta hänellä on vankassa suomalaisessa erikoiskalustevalmistuksessa. Vesan osaamisalue on kalustamisen erikoiskohteet. Hän on määrätietoinen ja maltillinen omalla osaamisalueellaan.

Puuseppä Timo Rinta-Möykky on työskennellyt vakituisesti vuodesta 2007 Hirvelä Oy:n palveluksessa. Timo on erittäin oppimishaluinen ja tarkka nuorimies.

Puuseppä Janne Hirvelä työskentelee yrityksessä eri tehtävissä mm. CNC-työasemalla

Maalari Pertti Takala vastaa tuotteiden viimeistellystä laadusta. On kysessä sitten petsaus, lakkaus, tai maalipinnat. Työtaustaa Pertille on Hirvelä Oy:n palveluksessa ehtinyt kertyä jo reippaasti yli kaksikymmentä vuotta.

Ota yhteyttä

(06) 412 7253

puusepanliike@hirvelaoy.fi

Puusepänliike Hirvelä Oy
Nosturintie 6
60550 Nurmo